0Varor

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bars

Bars

Fallande ordning

   

4 artiklar

 1. This is Kenny the Energy Bar

  Den är 100% ekologisk, vegansk, laktosfri, glutenfri och är gjord utan tillsatt socker. Kenny är en innovativ lösning på energibars. Till skillnad från någonting innan, så innehåller Kenny allt gott som finns i en chokladbar men har fler näringsämnen än något liknande. Kenny är ett omslaget supermat. Den är en nödvändighet före träningen, en glädje efter jobbet och en fantastisk delikatess i alla tillfällen. Den chokladdragerade saftiga och söta kokosen ger baren en distinkt smak, vilket gör det svårt att tro att något så pass sött och välsmakande kan vara så näringsrik. Men det är sant. Utan några sötningsmedel bibehåller Kenny sin naturliga sötma och härliga smak från de noggrant utvalda premium ingredienserna.
  35,00 kr
 2. This is Charlie the Protein Bar

  This is Charlie the Protein Bar

  Vi har revolutionerat proteinbaren med Charlie. Den är god och är tillverkat från bara 100% naturliga ingredienser . Den är 100% ekologisk, vegansk, laktosfri, glutenfri och utan tillsatt socker.

  (Innehåller naturligt förekommande socker).

  35,00 kr
 3. This is Kenny The Energy Bar Låda (12 pcs)

  Kenny - The Energy Bar Kenny är en innovativ lösning på energibars. Till skillnad från någonting innan, så innehåller Kenny allt gott som finns i en chokladbar men har fler näringsämnen än något liknande. Den är 100% ekologisk, vegansk, laktosfri, glutenfri och är gjord utan tillsatt socker. Kenny är ett omslaget supermat. Den är en nödvändighet före träningen, en glädje efter jobbet och en fantastisk delikatess i alla tillfällen. Den chokladdragerade saftiga och söta kokosen ger baren en distinkt smak, vilket gör det svårt att tro att något så pass sött och välsmakande kan vara så näringsrik. Men det är sant. Utan några sötningsmedel bibehåller Kenny sin naturliga sötma och härliga smak från de noggrant utvalda premium ingredienserna.
  375,00 kr
 4. This is Charlie The Protein Bar Låda (12 pcs)

  This is Charlie the Protein Bar

  Vi har revolutionerat proteinbaren med Charlie. Den är god, den är packat med protein och den är tillverkat från bara 100% naturliga ingredienser utan några tillsatser. Charlie är inte ett val, den är en nödvändighet. Det här är det mest protein du kan få på ett hälsosamt sätt utan tillsatser eller konstgjorda smaker.

  Charlie är gjord av chokladdragerade jordnötter och är mer än 20% protein. Det här är miraklet som kroppsbyggare och idrottare har letat efter och ett bönesvar till all amatöridrottare. Baren är 100% ekologisk, vegansk, laktosfri, glutenfri och utan tillsatt socker. Den är bara protein och godsaker.

  Obs: Vi har uppmärksammat frågan gällande om honung anses vara veganskt. Eftersom ämnet är kontroversiellt och för att kunna inkludera alla konsumenter har vi modifierat vårt recept på This is Charlie the Protein Bar som innehåller honung som smaksättare och ersatt den med ett naturligt växtbaserat sötningsmedel i alla nyare produktioner.
  375,00 kr
Loading ...Load More ...
Fallande ordning

   

4 artiklar