Jessica Bergström driver caféet Lilla Ekot på Riddargatan i Stockholm och är This Is Nuts nya teamrider. Jessica kommer att dela med sig av sina fantastiska recept, tips och råd för att äta lite bättre och leva mer balanserat. Det behöver inte vara så himla svårt alltid och just det förespråkar Jessica! Här berättar hon lite om sig själv:

Jag har alltid haft ett stort intresse för mat och hälsa, träning och välmående. Har dock inte alltid lyssnat till min kropp utan kanske mer kört över den, tagit den för givet. Men genom ålder och inre resande så har jag börjat älska och respektera min kropp.

Min kropp är ett fantastiskt verktyg som kommunicerar vad den behöver och mår bra av. Denna medvetenhet har naturligt fått mig att vilja ta hand om den på bästa möjliga sätt, vara i den och respektera den i närvaro. Istället för prestation försöker jag tillföra mer acceptans och öppenhet, lyhördhet till min sanning, min magkänsla, min intuition och i nuläget vara kreativ bl a genom matlagning.

Jag vill skapa en plats för att utveckla denna medvetenhet, genom möten i närvaro och genom caféet skapa en mötesplats för träning på livet. Att kunna ha ett café mitt i Stockholm, som ett andra hem, med våra hundar, där jag kan hänga mina tavlor, och erbjuda en öppen dörr för den som vill ge sin kropp ekologisk, vegetarisk mat utan tillsatser, utan raffinerat socker och gluten. Det känns som en oerhörd gåva och är precis som det ska just nu.

Jag är självlärd och har det senaste året utvecklat ett stort intresse för matlagning och kost. Jag har aldrig haft självförtroendet innan men nu känner jag tillit och spänning inför processen och allt som finns att upptäcka och lära. Jag kommer dela med mig av min nyfunna kreativitet inom ekologisk kost och även av min egna process i denna för mig ganska nya värld, där jag ständigt lär mig något nytt!