Ranja

Intresset för att äta hälsosamt och leva ett aktivt liv är stort idag; trots det äter den genomsnittlige svensken 17 kilo godis och totalt 50 kilo socker varje år. Vi tycker att det länge har saknats riktigt goda och hälsosamma alternativ till allt det raffinerade sockret. Inte nu längre. Välkommen till This Is Nuts – en helt ny webshop som levererar högkvalitativa nötter, nyttigare snacks och naturgodis utan onödiga tillsatser!

Vi har många spännande produkter i vår webshop och utbudet växer snabbt. Vi torrostar våra nötter helt utan olja, en metod som har sitt ursprung i det forntida Mellanöstern. Den patenterade tekniken ger våra nötter en alldeles speciell, autentisk smak.

Vi säljer bland annat cashewnötter, macadamianötter, mandel, pistagenötter, torkad frukt och nyttiga fröer som chiafrön och solroskärnor. Dessutom har vi i vårt sortiment lyxigt naturgodis som tillverkas och produceras i Sverige, samt smakfyllda basvaror som mandelmjöl och kokosmjöl. Vi har också produkter som du garanterat inte hittar någon annanstans. Pröva till exempel vår müola – en unik blandning mellan müesli och granola som är rik på protein och söta bär.  

Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet och många av våra nötter och fröer är ekologiska. Bra för både kropp, själ och miljö!  

Visionen att alla borde ha råd att äta bra snacks utan att få i sig onödiga tillsatser kommer från vår grundare, träningsinstruktören och entreprenören Ranja Maria Vardali. Det var uppväxten i de jämtländska skogarna och intresset för träning och nutrition som inspirerade henne till att starta This Is Nuts 2012. I och med lanseringen av vår webshop har vi kommit en bra bit närmare målet att främja en aktiv och hälsosam livsstil för alla. Vår webshop gör det superenkelt att handla nötter på nätet och du kan välja att få dina varor levererade direkt till dörren. Inom kort kommer vi även att erbjuda ”nötabonnemang” både till företag och privatpersoner, så att du kan få dina nötter och frön levererade löpande.

Vi vill bli det självklara valet för den som vill äta goda snacks utan att få dåligt samvete. När du handlar hos oss får du också chansen att delta i roliga tävlingar. Just nu kan du vinna ett spännande aktivitetsläger i Portugal. Allt du behöver är en smarttelefon och lite kreativitet! Läs mer om tävlingen här.

Vi vill att du ska kunna äta gott utan att få dåligt samvete. Vill du följa med på vår resa mot ett hälsosammare och mer lustfyllt liv?