0Varor

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Oss

Vår visionRanja Vardali - VD och grundare, This is Nuts

Vi brinner för att äta hälsosamt, leva aktivt och hitta äventyr i vardagen. Vi tycker att det ska vara lätt och kul att ta hand om kropp och själ, ett mål som vi jobbar på att nå genom att göra naturliga, exklusiva snacks tillgängliga för alla. Välkommen till This Is Nuts, det självklara valet när du vill äta gott utan att få skuldkänslor!

This Is Nuts har ett brett utbud av högkvalitativa nötter, hälsosamma snacks och naturgodis utan onödiga tillsatser. Vi säljer också goda basprodukter som mandelmjöl och kokosolja. Våra nötter är genuint torrostade utan olja, en metod som har sitt ursprung i forntida Mellanöstern. Den här patenterade tekniken ger våra nötter en unik, autentisk smak. Vårt naturgodis är doppat i den finaste svenska chokladen och alla våra produkter sorteras och packas för hand i Sverige. Dessutom använder vi alltid hela, obehandlade ingredienser av högsta kvalitet.  

Miljö- och socialt ansvar

Våra leverantörer är noggrant utvalda och certifierade genom BRC Global Standards of Food Safety. Certifieringen innebär att vi får transparens och spårbarhet genom hela leverantörskedjan och är en garanti för att våra produkter lever upp till EU:s strikta krav på livsmedelssäkerhet. Många av våra nötter, frukter och bär är även ekologiska. Vi jobbar ständigt på att utöka vårt utbud av ekologiska varor, eftersom vi tror starkt på att det gynnar både vår personliga hälsa och miljön.

Vi känner också starkt för att ge tillbaka till de behövande i samhället. Därför har vi börjat jobba med Convictus, en ideell och partipolitiskt obunden organisation som har hjälpt missbrukare och hemlösa i Stockholmsområdet sedan 1990-talet. För varje produkt som säljs i vår webshop skänker This Is Nuts 2kr till Convictus dagverksamhet, som når 200 personer varje dag.  

Historia

This Is Nuts grundades 2012 av Ranja Maria Vardali, en personlig tränare och entreprenör som har sitt ursprung i de jämtländska skogarna men numera bor i Stockholm. Det var Ranjas passion för nutrition och personlig hälsa som inspirerade henne till att starta ett företag som skulle göra hälsosamma, naturliga snacks lättare att få tag på.

Idag är This Is Nuts läckra produkter populära hos såväl Försvarsmakten som flera stora företag som SAS, Eckerö Linjen och Birka Cruises. 2016 gav vi oss in i detaljhandeln och våra produkter finns nu på hyllorna i många mataffärer i Stockholmsområdet, bland annat flera Paradiset-, Hemköp- och Ica-butiker.För att göra det ännu lättare och smidigare att få tag på This Is Nuts produkter lanserade vi 2016 en webshop. Vi kan stolt konstatera att nätbutiken har gjort det lättare för oss att uppnå målet att uppmuntra en hälsosam och aktiv livsstil för alla. 2017 tog företaget en ny och spännande vändning när vi blev kontaktade av en distributör på Island, där våra produkter nu säljs i flera stora matbutiker.

Det går bra för This Is Nuts just nu, men trots att vi växer så det knakar kan du lita på att vi aldrig förlorar vår integritet eller ruckar på vår produktkvalitet. Vårt motto är 100% njutning, 0% skuldkänslor. Hänger du med oss på vår resa mot ett hälsosammare och mer njutningsfyllt liv?

Ranja Maria Vardali

Grundare och VD, This Is Nuts Sweden AB

 

 

 

Save

Save

Save