Product was successfully added to your shopping cart.

Got Guts Tiger Nuts

20 1 100 0

Översikt

Våra förfäder var tokiga i tigernötter och det är vi också! Tigernötter (Cyperus esculentus), som ibland kallas för jordmandel eller chufa, är egentligen inte några nötter alls utan rotknölar med fyllig och lite söt smak. Tigernöten är en av de äldsta odlade växterna och åts redan på stenåldern. Idag håller den på att göra comeback som nyttosnacks – och det är den väl värd! En näve tigernötter är en perfekt mellis för både vuxna och barn och är lätt att ta med sig på utflykten, till jobbet eller till gymmet.

- Nötfria
- Glutenfria
- Rika på fibrer
- Källa till magnesium, fosfor, kalium, järn, zink och E-vitamin

Våra Got Guts Tiger Nuts odlas i soliga Västafrika och skalas och rostas sedan med en speciell teknik för att smaken på nötens inre kärna ska komma till sin fulla rätt. Tigernöten har en bred näringsprofil och är packad med många livsnödvändiga vitaminer och mineraler som magnesium, kalium, järn och zink, och innehåller mera fibrer än havregryn.

Förpackningen är återförslutningsbar för att hålla innehållet färskt.

Alla produkter håller högsta kvalitet och är sorterade och packade i Sverige.
.

Tillgängligt: Slut i lager

- Kristina - Hur kan ni marknadsföra denna produkt som nötfri och sen på baksidan skriva kan innehålla nötter och jordnötter!?!? Uselt! Sonen som är allvarligt nötallergisk blev först så glad och sen jättebesviken när det visade sig att han inte kan äta denna produkt - heller.... usch vad trist! Pengarna tillbaka tack och skriv om er framsida!