Product was successfully added to your shopping cart.

Aceituno & This Is Nuts PREMIUM SPANISH EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

Översikt

Det är ingen slump att Guide Michelin-restauranger över hela världen väljer att servera Aceituno Premium Extra Virgin Oil – det här är en äkta kvalitetsolja för kräsna finsmakare. Vår jungfruolja har en perfekt balans mellan krydda och bitterhet, och en fräsch, fruktig smak med toner av mint, gröna mandlar, kronärtskocka och fänkål.

Aceituno Premium Extra Virgin Oil görs av oliver som växer 1300 meter över havet i den spanska bergskedjan Sierra Sur de Jaén. Oliverna skördas tidigt under odlingssäsongen, då oljeinnehållet fortfarande är lågt och frukterna är gröna och sprängfyllda av klorofyll, vilket ger oljan dess unika, intensiva färg. Oliverna kallpressas sedan inom några timmar för att färskheten ska bevaras.

Vår Aceituno Premium Extra Virgin Oil har blivit prisad för sitt höga innehåll av E-vitamin, polyfenoler och enkelomättade fetter, vilka kan bidra till att motverka inflammation och hjärt- kärlsjukdomar. Oljan gör sig bäst när den äts kall, till exempel som bas i salladsdressing, smakförhöjare till fisk eller dipp till ugnsvarmt bröd.

• Stjärnkockarnas favoritolja
• Höga nivåer av enkelomättade fetter som främjar hälsan
• Produceras av litet familjeföretag som odlar och skördar oliverna för hand
• Kallpressas inom några timmar efter skörden
• Unik färg och smak
• Elegant presentförpackning i 500ml-flaskor

Tillgängligt: I lager

315,00 kr