Product was successfully added to your shopping cart.

Fika Box - Tiny Treasure - U gotta have them all!

Översikt

Med abonnemang på vår Fika Box är det lätt att komma in i en hälsosam rutin och se till att du alltid har nyttiga snacks hemma! Boxen innehåller fjorton påsar blandade nötter och bär i suverän snacksstorlek. Passar perfekt i fickan när du är på språng, i gymbagen när kroppen behöver ett hälsosamt återhämtningsmål eller på jobbet när du är sugen på en nyttig fika. Innehållet i boxen är en blandning av våra sex populära och exklusiva nöt- och bärmixer:

Courageous Cashews 40g – Naturella, lättsaltade och oemotståndligt knapriga cashewnötter.

Cashews Roasted & Salted 40g – Cashewnötter som torrostats helt utan olja och sedan saltats till perfektion.

Ultimate Luxury Mix 40g – Lyxig blandning av rostade och saltade hasselnötter, macadamia, pistagenötter, mandel och cashew.

California Almond Supreme 40g – Hela, högkvalitativa mandlar som rostats och saltats generöst.

Juicy Frusion 60g – Hälsosam mix av saftiga, söta aprikoser och russin, i perfekt fusion med pumpafrön, mandel och rostade cashewnötter.

Viking Berries & Nuts 60g – Djärv blandning av mäktiga svarta vinbär, saftiga tranbär och syrliga lingon, blandade med varsamt torrostade cashewnötter och lätt saltade mandlar.

Smokin' Hot Almonds 40g - Vår kryddiga, hela mandel är något för de djärva och äventyrslystna.

Du väljer själv hur ofta du vill få hem din Fika Box – varje dag, en gång i veckan, två gånger i månaden, en gång i månaden eller varannan månad. Du kan när som helst ändra frekvensen på dina leveranser och om du mot all förmodan skulle ångra dig har vi en kort uppsägningstid på en månad. Om du vill säga upp din Fika Box kontaktar du oss på support@thisisnuts.co, så löser vi det!

Tillgängligt: I lager

279,00 kr

Pris som konfigurerad: 249,11 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 249,11 kr