Product was successfully added to your shopping cart.

Got Guts Tiger Nuts

NUTS

Tigernötter är den 10 000-åriga supermaten som håller på att göra comeback! Våra specialbehandlade Got Guts Tiger Nuts och Get Real Tiger Meal är packade med mer fibrer än havregryn, dubbelt så mycket E-vitamin som kiwifrukt och mer kalium än bananer.

  • Skalade och ångrostade med en speciell teknik (så kallad vaporisering) för att ta bort orenheter och förhöja den naturligt söta smaken.
  • Innehåller mer fibrer än havregryn, dubbelt så mycket E-vitamin som kiwifrukt och mer kalium än bananer.
  • Ger en fin mättnadskänsla som varar.
  • Nyttig och naturligt söt mellis för både vuxna och barn.
  • Kladdfri och lätt att ta med sig på utflykten, till jobbet eller till gymmet.
  • Fri från nötter och gluten.

Så tycker våra kunder om tigernötterna

”Jag märkte skillnad med tigernötterna ganska direkt. Jag hade inte lika mycket smärtor och var inte lika uppblåst. Det kändes som att tarmfunktionen blev mer normal. Det var ganska häftigt faktiskt, att jag märkte så tydlig skillnad.”

- Marcus André

”Jag gillar tigernötterna skarpt, äter dem alltid till mellanmål och tycker att de ger en bra mättad. Gillar att man tuggar mycket på dem, det ger en medvetenhet och gör att man inte slänger i sig mellanmålet. Jag har själv inte haft så mycket besvär med magen men har ibland känt av lite bubbligt/gaser, dock har detta helt försvunnit efter att jag provat tigernötterna.”

- Maria Sjöberg

”Tigernötterna är jättegoda och väldigt snälla mot min mage. Smaken påminner om popcorn och mandel. Helt okej när man är sugen på något att ta en näve av dessa.”

- Malin Rydh

Testa vår Small Happy Bundle i en månad!

Så funkar det

Testa vårt glada magpaket genom att beställa direkt här på hemsidan eller genom att kontakta oss på support @thisisnuts.co eller 08-515 100 21.

Få din första leverans av en lyxig tigernötslåda inom en vecka.

Betala smidigt med faktura, bankbetalning eller kort.